Στο τραπέζι παραμένει το ενδεχόμενο νέας επιβολής μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας στη Γαλλία προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του κοροναϊού, καθώς τα κρούσματα εξακολουθούν να αυξάνονται, δήλωσε στο BFM TV ο Γάλλος υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κλεμάν Μπον.
Η Γαλλία κατέγραψε χθες Κυριακή, περισσότερα από 12.000 νέα κρούσματα, ενώ επρόκειτο για την τρίτη ημέρα που ο αριθμός τους ξεπερνούσε τις 10.000.
Η ταχεία εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα του κοροναϊού έχει οδηγήσει σε αύξηση των νέων κρουσμάτων.
Ο Γάλλος υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σημείωσε ότι η επιβολή από την Βρετανία περιορισμών σε αυτούς που φθάνουν στη χώρα από τη Γαλλία φαίνεται μάλλον «υπερβολική».
Το Λονδίνο ανακοίνωσε ότι όσοι έρχονται από τη Γαλλία θα πρέπει να τίθενται σε καραντίνα για 10 ημέρες μετά την είσοδό τους στην Βρετανία.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας