Ρόδος: Δεκαεννέα αγωγές εις βάρος γυναικών άσκησε ο γυναικολόγος που κατηγορείται για βιασμούς
Ο 65χρονος, που καταμηνύθηκε από 21 γυναίκες, έχει αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ έως την 30.6.2021 και της απαγόρευσης άσκησης επαγγέλματος.
Δεκαεπτά αγωγές ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ρόδου κι ακόμη δύο ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου έχει ασκήσει εις βάρος γυναικών που τον καταμήνυσαν για σεξουαλικά εγκλήματα ο κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, 65χρονος γυναικολόγος μαιευτήρας.
Ο 65χρονος, που καταμηνύθηκε από 21 γυναίκες, έχει αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ έως την 30.6.2021 και της απαγόρευσης άσκησης επαγγέλματος.
Χθες συγκεκριμένα υπέβαλε ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ρόδου ακόμη δύο αγωγές εις βάρος ισάριθμων γυναικών, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τις προσεχείς ημέρες θα ασκήσει ακόμη 3 (σε μια μηνύτρια έχει ασκήσει δύο αγωγές), σύμφωνα με την dimokratiki.gr.
Η πρώτη αγωγή που ασκήθηκε χθες, με την οποία διεκδικείται αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ, στρέφεται εις βάρος μιας 41χρονης που υποστήριξε πως είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον μηνυόμενο τον Φεβρουάριο του 2017.
Οι καταγγελίες
Στην πρώτη της εξέταση και ενώ βρισκόταν ξαπλωμένη, όπως ισχυρίστηκε, ο γιατρός ξεκίνησε την εξέταση αγγίζοντάς την σε πολύ ευαίσθητα σημεία που κανένας άλλος γυναικολόγος στο παρελθόν δεν είχε επαφή και που δεν είχαν σχέση με την εξέταση και την ίδια ώρα την ρωτούσε σχετικά με την προσωπική και σεξουαλική της ζωή πράγμα το οποίο θεώρησε ότι θα είχε ίσως σχέση με το γυναικολογικό της πρόβλημα.
Διαμαρτυρόμενη για τον τρόπο της εξέτασης της έλαβε, όπως λέει, την απάντηση από τον ιατρό ότι προσπαθεί να την χαλαρώσει. Ισχυρίστηκε ότι κατά την διάρκεια της εξέτασης είχε αρχίσει να αυτοϊκανοποιείται. Ο ιατρός χαρακτηρίζει παντελώς ψευδείς τους ισχυρισμούς της.
Η δεύτερη αγωγή που ασκήθηκε με την οποία ζητείται αποζημίωση ίδιου ύψους στρέφεται εις βάρος μιας 28χρονης που εξέθεσε ότι την άνοιξη του έτους 2016, αναζήτησε έναν γυναικολόγο για να κάνει ένα τεστ ΠΑΠ.
Ένα συγγενικό της πρόσωπο της σύστησε τον μηνυόμενο και αφού έκλεισε ραντεβού, επισκέφθηκε τον μηνυόμενο συνοδευόμενη από τους γονείς της. Μπήκε όπως είπε στο ιατρείο για την εξέταση. Ξάπλωσε και καθώς την πλησίασε ο μηνυόμενος για την εξέταση διέκρινε ότι δεν φορούσε γάντια.
Σοκαριστικές περιγραφές
Ο μηνυόμενος, όπως ισχυρίζεται, διείσδυσε με ορμή τα γυμνά του δάχτυλα στον κόλπο της και για αρκετή ώρα έκανε αισθησιακές και απότομες κινήσεις με αυτά, οι οποίες δεν παρέπεμπαν σε γυναικολογική εξέταση αλλά ήταν σαν να προσπαθούσε να την φέρει σε οργασμό. Υποστηρίζει ότι αυτό που έζησε της άφησε μεγάλο ψυχικό τραύμα και ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει ολοκληρωτικά.
Στο μεταξύ εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου η εξέταση του αιτήματος του γυναικολόγου για την εξαφάνιση άλλως μεταρρύθμιση της διάταξης της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου με την οποία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει εισηγηθεί την απόρριψή της.
Ως συνήγοροι υπεράσπισής του παρίστανται οι δικηγόροι οι κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής και ως συνήγοροι υποστήριξης της κατηγορίας οι δικηγόροι κ.κ. Εύη Αρνιθενού, Μύριαμ Τομαρά και Στέλιος Αλεξανδρής.
- Ουκρανία: Ποιοι θα ήταν υποψήφιοι αν γίνονταν τώρα εκλογές – Ποιος θα ήταν το φαβορί
- Οσεάν Ντοντάν: Κορυφαία τενίστρια έκανε αυξητική στήθους και άνοιξε Onlyfans (pics+vids)
- Καμπανάκι Ισραηλινού αναλυτή για Τουρκία: Πρώτη φορά μέλος του ΝΑΤΟ έχει δικό του στρατηγικό «οικοσύστημα»
- «Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτό που έπαθα»: Τι δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την περιπέτεια της υγείας του
- Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]
- Τραμπ: Κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)












![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442