Ρόδος: Σε απολογία ο γυναικολόγος που κατηγορείται για βιασμούς
Ο κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του
Για την 26η Μαΐου 2021 κλήθηκε σε απολογία από την τακτική Ανακρίτρια Ρόδου ο κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, 65χρονος γυναικολόγος μαιευτήρας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας dimokratiki.gr, δεν έχει υποβληθεί από τον πραγματογνώμονα που διορίστηκε η πραγματογνωμοσύνη που παραγγέλθηκε προκειμένου να διαλευκανθεί αν ο τρόπος με τον οποίο εξέταζε ασθενείς του ήταν ο ενδεδειγμένος και σύμφωνος με την ιατρική επιστήμη και πρακτική.
Σε κάθε περίπτωση, ο κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του.
Ο ιατρός διατείνεται ότι εξέτασε συνολικά άνω των 30.000 γυναικών χωρίς ποτέ να παρατηρηθεί ότι είχε εκτραπεί σε ανάρμοστες χειρονομίες ή συμπεριφορές.
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 45χρονης – Άφησε μόνη στο σπίτι την 4χρονη κόρη της
- Φεστιβάλ Γαστρονομικών Εμπειριών στα Μεσόγεια
- Τα εισιτήρια που έχουν πάρει οι ομάδες για το Final-4 – Κόκκινο το ΟΑΚΑ
- ΗΠΑ: Υγειονομικοί έλεγχοι στα σύνορα λόγω Εμπολα
- Ζώα συντροφιάς: Πρόγραμμα εξειδικευμένης φροντίδας και διατροφής για επαγγελματίες και κηδεμόνες
- Ρωσία: Έπληξε λιμάνι στον Δούναβη – Η Ουκρανία εξαπέλυσε drones εναντίον της Μόσχας
- ΕΚΠΑ: Στο top 100 παγκοσμίως σε 4 πεδία και διακρίσεις σε 24 επιστημονικά αντικείμενα
- Ελαιόλαδο: Οι μεγάλες προκλήσεις και το στοίχημα της επόμενης δεκαετίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442