Νονά έγινε στην Κρήτη η Ντέμι Μουρ, η οποία βάφτισε το τρίτο παιδί του Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου στον Ξερόκαμπο Σητείας στο ξωκλήσι Αγίου Νικολάου.
Σύμφωνα με τη σελίδα του facebook sitia on line και το cretapost.gr, η μικρή που πήρε το όνομα Αριάδνη-Ζωή, έχει τρεις νονές.
Τη βάφτισαν, η Χριστίνα Ψιλλίδου, σύζυγος του Δημήτρη Ψιλλίδη, η Βερόνικα Φραντζέσκου, σύζυγος του ιδιοκτήτη του Nammos, ενώ η τρίτη νονά, που έδωσε και… άλλη διάσταση στην τελετή, είναι η Ντέμι Μουρ, η διάσημη ηθοποιός.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας