Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΕΤΕ

Απεβίωσε σήμερα το πρωί ο Λάκης Βενετόπουλος ιδρυτής της VARIETY CRUISES, ο οποίος έχει διατελέσει και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Στην VARIETY CRUISES σήμερα ανήκουν 11 MEGA YACHTS 4-5 αστέρων χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών, ενώ τα πλοία φέρουν στη πλειοψηφία τους Ελληνική σημαία ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων είναι έλληνες.

Με ανακοίνωση του ο ΣΕΤΕ αναφέρει ότι «το διοικητικό συμβούλιο  τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθιά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Λάκη Βενετόπουλου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «εμβληματική προσωπικότητα και οραματιστής, στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού. Μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στα πλοία του που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Επί χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΤΕ, συνέβαλε με τις ιδέες του για την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση σημαντικών δράσεων για τον τομέα.

Ο Λάκης Βενετόπουλος θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για το ήθος, την ακεραιότητα, την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, την ευγένεια και τη διορατικότητά του».

Πηγή: Ο.Τ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr