SKY EXPRESS: Ξεκίνησε τις απευθείας πτήσεις προς το Παρίσι
Πτήσεις προς το Παρίσι και το αεροδρόμιο Charles de Gaulle, ξεκίνησε η ελληνική αεροπορική εταιρεία SKY express από το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Πτήσεις προς το Παρίσι και το αεροδρόμιο Charles de Gaulle, ξεκίνησε η ελληνική αεροπορική εταιρεία SKY express από το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Το Παρίσι αποτελεί την τρίτη κατά σειρά πόλη κομβικής σημασίας, που εντάσσεται στο δίκτυο της εταιρείας. Έχουν προηγηθεί η Λάρνακα και οι Βρυξέλλες.
Η πρώτη πτήση της SKY express προς τη γαλλική πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 05 Ιουνίου με το νέο υπερσύγχρονο αεροσκάφος της εταιρείας Airbus A320neo. Η σύνδεση με το Charles de Gaulle από την Αθήνα, αρχικά θα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ σύντομα αναμένεται η έναρξη απευθείας πτήσεων και από το Ηράκλειο.
Επιπλέον, από τον Ιούλιο το επιβατικό κοινό από και προς Παρίσι, θα έχει στη διάθεσή του δύο εναλλακτικά δρομολόγια. Ανάλογα με τον προγραμματισμό και τις επιθυμίες τους, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν είτε την Αθήνα με δυνατότητα μετακίνησης στο μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών της χώρας, είτε την Κρήτη.
«Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στο ελληνικό και διεθνές επιβατικό κοινό ανταγωνιστικούς ναύλους, ποιοτικές επιλογές και μια ασυναγώνιστη ταξιδιωτική εμπειρία. Η άφιξή μας στο Παρίσι είναι μια ακόμα απόδειξη της πρόθεσής μας να είμαστε στην πρώτη γραμμή της προτίμησης των απαιτητικών ταξιδιωτών. Είμαστε μόνο στην αρχή, το μεγάλο ταξίδι της SKY express μόλις ξεκινά!», δήλωσε ο πρόεδρος της SKY express, Θεόδωρος Κροκίδας.
Με την άφιξη του αεροσκάφους της SKY express στο αεροδρόμιο του Παρισιού Charles de Gaulle στις 5 Ιουνίου, ο Marc Houalla Executive Director, Paris-Charles de Gaulle Air-port δήλωσε: «Η ομάδα του αεροδρομίου καλωσορίζει την SKY express στο Παρίσι – Charles de Gaulle. Η στιγμή είναι ιδανική καθώς το «νέο» ανακαινισμένο τερματικό 2Β θα προσφέρει στην SKY express και στους επιβάτες της υψηλό επίπεδο ποιοτικών υπηρεσιών σε ένα λειτουργικό, ευρύ-χωρο, φωτεινό και ελκυστικό περιβάλλον. Ευχαριστούμε την SKY express για την προσφορά περισσότερων ευκαιριών για σύνδεση του Παρισιού με την Αθήνα με τη νέα γενιά Airbus A320».
Οι ταξιδιώτες από και προς Παρίσι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους νέους ναύλους: SKY Joy, SKY Joy+, SKY Enjoy. Στη διάρκεια της πτήσης, θα απολαμβάνουν δωρεάν service με premium επώνυμα προϊόντα, αλλά και πολλές νέες υπηρεσίες που πρόκειται να ανακοινωθούν.
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
- Νέα Καληδονία: 55χρονος σέρφερ έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία
- Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1: To «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε το τοπικό ντέρμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)











































![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442