Ο Τιμπό Κουρτουά υποστήριξε με σιγουριά ότι ο συμπαίκτης του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Έντεν Αζάρ, θα παραμείνει και του χρόνου στην ισπανική ομάδα.
Ο Βέλγος τερματοφύλακας εξέφρασε την πεποίθηση πως ο συμπατριώτης του θα αποδείξει για τι είναι ικανός, μέσα στο γήπεδο, κρατώντας με αυτόν τον τρόπο την θέση του στον σύλλογο.
«Θα μείνει, είμαι σίγουρος 100%. Δεν θέλει να φύγει. Μόνο τα ΜΜΕ της Μαδρίτης γράφουν πως θέλει να φύγει. Θέλει να μείνει και χωρίς τραυματισμούς, να κερδίζει τίτλους. Στην Ρεάλ υπάρχει κριτική για όλους.
Ο Μπέιλ δέχθηκε κριτική αλλά κέρδισε το Champions League, πέτυχε δύο γκολ στον τελικό. Στην Λισαβόνα εναντίον μου στον τελικό. Στην Ρεάλ υπάρχει πίεση από τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους. Αλλά ο Αζάρ μπορεί να τα διαχειριστεί, τον ξέρω καλά, τι μπορεί να κάνει», δήλωσε ο γκολκίπερ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.