Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – Ποιος κερδίζει ασυλία;
Στα... παλιά δεδομένα επιστρέφει από ότι φαίνεται το Survivor, αφού μετά το guest των παικτών του τουρκικού ριάλιτι και τα... πλουσιοπάροχα δώρα, οι παίκτες ετοιμάζονται να διεκδικήσουν ξανά την ασυλία, ενώ φαίνεται πως θα υπάρξει νέα αποχώρηση
Στα… παλιά δεδομένα επιστρέφει από ότι φαίνεται το Survivor, αφού μετά το guest των παικτών του τουρκικού ριάλιτι και τα… πλουσιοπάροχα δώρα, οι παίκτες ετοιμάζονται να διεκδικήσουν ξανά την ασυλία, ενώ φαίνεται πως θα υπάρξει νέα αποχώρηση.
Την περασμένη εβδομάδα η κατάσταση ήταν πιο χαλαρή κι οι συμμετέχοντες κέρδιζαν σημαντικά έπαθλα, που τους βοήθησαν να ξεχαστούν για λίγο από τις δυσκολίες της επιβίωσης.
Απόψε, όμως, θα ακολουθήσει ένας νέος αγώνας για την ασυλία και σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Σάκης Κατσούλης είναι αυτός που θα την κερδίσει ενώ πρώτος υποψήφιος φαίνεται ότι είναι ο Τριαντάφυλλος, αφού ο Σάκης κι η Μαριαλένα δεν φαίνεται να ψηφίζουν την Ελένη Χαμπέρη.
Σε κάθε περίπτωση σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, το spoiler με επιφύλαξη κι αναμένουμε την προβολή του επεισοδίου για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας