Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα δύο ζώδια που σκέφτονται μόνο το σεξ

Τα δύο ζώδια που σκέφτονται μόνο το σεξ

Ποτέ δεν έχουν πονοκέφαλο!

Πόσες φορές την ημέρα σκέφτεστε το σεξ; Αν η απάντηση είναι ότι για να υπάρξουν «φορές» θα πρέπει και να… σταματάτε να το σκέφτεστε, τότε ίσως ανήκετε στους παρακάτω εκπροσώπους του ζωδιακού. Από την άλλη, αν το δικό σας ζώδιο είναι λιγο πιο… μετριοπαθές σεξουαλικά, ίσως δυσκολευτείτε να ικανοποιήσετε τους σεξομανείς του ζωδιακού. Από την άλλη, βέβαια, δεν αποκλείεται να σας παρασύρουν με τον ερωτισμό τους.

Για να δούμε, όμως, ποιοι είναι;

Σκορπιός

Δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη, σωστά; Ο Σκορπιός είναι ένα έντονο και γεμάτο πάθος ζώδιο. Από τη στιγμή που θα σε εμπιστευτεί και θα σε βάλει στη ζωή του, ετοιμάσου για μαγικές ή και άγριες βραδιές. Με το σεξ να βρίσκεται συνέχεια στο μυαλό ενός Σκορπιού ετοιμάσου για kinky μηνύματα μέσα στην ημέρα, συνεχή παιχνίδια με το μυαλό σου και πειραματισμούς.

Κριός

Με κυβερνήτη του τον Άρη ο Κριός είναι γεμάτος ενέργεια και θέληση για πολλά παιχνίδια στο κρεβάτι. Έχει τη φήμη του τολμηρού, ενώ δεν χρειάζεται το συναισθηματικό δέσιμο που έχει ανάγκη ο Σκορπιός για να λειτουργήσει. Ο Κριός είναι ανεξάρτητος και σίγουρα έχει μία λίστα με πρόθυμους για σεξουαλικές περιπέτειες φίλους.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024