Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και πλέον είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το deal και ο 58χρονος προπονητής να αναλάβει τα ηνία του Τριφυλλιού και να διαδεχτεί τον Λάζλο Μπόλονι.
Ο σέρβος τεχνικός συναντήθηκε χθες με τον Γιάννη Αλαφούζο και οι δύο πλευρές τα βρήκαν αμέσως και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις.
Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται εντός της ημέρας να ολοκληρώσει τη συμφωνία και να πιάσει δουλειά.
Ο Γιοβάνοβιτς «κέρδισε» τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού στη συνάντηση που είχαν, ενώ παρουσίασε και το πλάνο του για την ομάδα και τη νέα σεζόν, με τους δυο άνδρες να τα λένε σε πολύ καλό κλίμα.
Ο Σέρβος παρουσίασε τις σκέψεις του και το ποδοσφαιρικό του πλάνο, αλλά και όσα σκοπεύει να αλλάξει, προκειμένου τη νέα σεζόν να πετύχει τους στόχους του, ενώ το γεγονός ότι έχει παρουσιάσει πολύ καλή δουλειά στον ΑΠΟΕΛ και γενικότερα στην καριέρα του έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Αλαφούζου.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν σαφής: δεν θα αλλάξει τον τρόπο παιχνίδιου της Ελλάδας. Μία απόφαση που για να αποδώσει στο Nations League, χρειάζεται υπέρβαση από τρεις συγκεκριμένους παίκτες.
Η καριέρα του Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό δεν εξελίσσεται όπως αναμενόταν και ιταλικό ρεπορτάζ σημειώνει πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξετάζει το ενδεχόμενο να τον πάρει από τους «πράσινους».