Οι Μπακς γνώρισαν την ήττα με 146-125 από τους Σπερς στο Σαν Αντόνιο και απέδειξαν πως δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση λίγες μέρες πριν από το ξεκίνημα των πλέι-οφ του ΝΒΑ, παρά τη σπουδαία εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Greek Freak είχε ένα προβληματικό πρώτο ημίχρονο με τα δύο φάουλ που είχε στα πρώτα 120 δευτερόλεπτα, όμως στη συνέχεια κατάφερε να βρει ρυθμό και να παλέψει για το καλύτερο για την ομάδα του.
Ο έλληνας σταρ είχε 28 πόντους (με 6/7 βολές, 11/14 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Αυτά είναι τα ζευγάρια για τη φάση των «16» του Κόπα Άφρικα, με το Μαρόκο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί να αντιμετωπίζει την Τανζανία στο πρώτο νοκ-άουτ παιχνίδι.