Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά, πραγματοποιήθηκε το πρωί στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης η ταυτόχρονη έπαρση της ελληνικής σημαίας και της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με αφορμή την «Ημέρα της Ευρώπης».
Ωστόσο εξαιτίας του δυνατού αέρα υπήρξαν και απρόοπτα.
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς μάλιστα έσπευσε να προστατεύσει την ΠτΔ που κινδύνευσε από την… τεράστια ελληνική σημαία που παραλίγο να πέσει πάνω της.
Το ίδιο έσπευσαν να κάνουν και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, προς το σημείο που βρισκόταν ακίνητη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.