Wall Street: Νέα άνοδος ρεκόρ για Dow Jones και S&P 500
Με ιστορικά υψηλά ρεκόρ έκλεισαν την εβδομάδα οι δείκτες Dow Jones και S&P 500, του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.
Το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έφτασε σε νέα επίπεδα ρεκόρ την Παρασκευή, ακόμη και μετά από την απογοητευτική έκθεση θέσεων εργασίας του Απριλίου, αφού τα αδύναμα στοιχεία έκαναν τους επενδυτές να πιστεύουν ότι οι εύκολες νομισματικές πολιτικές που τροφοδότησαν την ιστορική ανάκαμψη της αγοράς θα παραμείνουν σε ισχύ για περισσότερο.
Πιο αναλυτικά, ο S&P 500 κέρδισε 0,7% και ανέβηκε στις 4.232,60 μονάδες που αποτελεί νέο ιστορικό υψηλό. Ο Dow Jones κέρδισε 229,23 μονάδες ή 0,7% και έφτασε τις 34.777,76 μονάδες, κλείνοντας και αυτός με ιστορικό υψηλό. Ο τεχνολογικός Nasdaq ανέβηκε κατά 0,9% φτάνοντας τις 13.752,24 μονάδες.
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τρεντ Φόρεστ» (pic+vid)
- Fuel Pass: Συνεχίζονται τα εμπόδια στις αιτήσεις
- Ντρου Μπάριμορ: Γιατί αποφεύγει να φορά στενά ρούχα;
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέξετε σε αρνί, κοκορέτσι και αυγά – Αναλυτικές οδηγίες
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442