Φοβερή γκάφα από τον διαιτητή του Σεβίλλη – Γρανάδα, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους.
Ενώ ο τέταρτος είχε υποδείξει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις, ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν κατάλαβε σωστά και με το που συμπληρώθηκαν τα τρία λεπτά σφύριξε λήξη στο ματς.
Οι παίκτες των φιλοξενούμενων πήγαν πάνω του και άρχισαν να διαμαρτύρονται αφού κυνηγούσαν την ισοφάριση (2-1 ήταν το σκορ), με εκείνους της Σεβίλλης να ξεντύνονται και να παίρνουν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. Άλλοι είχαν βγάλει τις μπλούζες τους, άλλοι τα παπούτσια τους και τις καλαμίδες τους, άλλοι είχαν φτάσει μέχρι τα αποδυτήρια.
Τελικά ο διαιτητής αντιλήφθηκε τη γκάφα που είχε κάνει και έδωσε εντολή να επιστρέψουν άπαντες στο γήπεδο για να παίξουν το τελευταίο λεπτό, με το τελικό αποτέλεσμα να μην αλλάζει.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.