«To 2000 είναι μια πολύ τυχερή χρονιά για εμένα. Έμελλε να συναντήσω έναν σπουδαίο συνθέτη και να μου χαρίσει ένα από τα ωραιότερά μου τραγούδια ανοίγοντας μου την πόρτα για την δισκογραφία. Έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε, κάθε φορά που το τραγουδώ είναι σαν να είναι η πρώτη φορά. Έχω την ίδια λαχτάρα. Το τραγουδώ με τον τρόπο που εκείνος το είχε φανταστεί, ακίνητη σε ένα γερανό. Τόσα χρόνια δεν έχει παλιώσει, όπως δεν έχει παλιώσει και έχει ανθίσει διπλά η αγάπη μου για εκείνον, ο θαυμασμός μου, ο σεβαμός μου. Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να καλέσω εδώ κοντά μας τον Παναγιώτη Καλατζόπουλο».
«Εγώ ήμουν τυχερός Γιώτα» είπε λιτά με τη σειρά του ο σπουδαίος καλλιτέχνης πριν ξεκινήσει να παίζει στην κιθάρα τη μελωδία από το «Με τα μάτια κλειστά»
«Υπάρχει ένα τραγούδι που γεννήθηκε τότε και σήμερα βγαίνει στο φως. Λέγεται το “Ψέμα μου” και απόψε θα λάμψει» σημείωσε για το επόμενο η Γιώτα Νέγκα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας