Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν… μια ομάδα μόνος του, αλλά αυτό δεν αρκούσε στους Μπακς προκειμένου να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Γκρίζλις.
Ο έλληνας σούπερ σταρ άγγιξε το triple double, αφού είχε 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ, αλλά οι Μπακς γνώρισαν την ήττα από τους Γκρίζλις με 128-115.
Το Μιλγουόκι τελείωσε το ματς με 16/47 τρίποντα, ενώ αμυντικά είχε πάρα πολλά προβλήματα και με την ήττα αυτήν είναι στο 35-21 και στην 3η θέση της Ανατολής.
Από το Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 28 πόντους με 8/12 βολές, 10/15 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ, ο Φορμπς 19 πόντους, οι Λόπεζ και Χόλιντει από 17 πόντους.
Για το Μέμφις ο Άλεν είχε 26 πόντους, ο Μπρουκς 21 πόντους, ο Βαλαντσιούας 17 πόντους.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε live στις 19:15 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.
Με την παραδοσιακή του εμφάνιση θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Λεβερκούζεν στο Καραϊσκάκη, στο κρίσιμο ματς της 7ης αγωνιστικής του Champions League.
Ο Λανουά και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ παραπέμπουν σε λογική Ποντίου Πιλάτου. Βλέπουν το πρόβλημα αλλά δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ούτε προσπαθούν να βελτιώσουν τη διαιτησία
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.