Σε ρυθμούς Clasico κινείται όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσουν απόψε (22:00) τα «ξίφη» τους στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» σε ένα από τα πιο σημαντικά μεταξύ τους παιχνίδια των τελευταίων ετών.
Ένας αγώνας με τεράστια ιστορία, στην οποία έχουν βάλει το… λιθαράκι τους και δύο «θρύλοι» του Ολυμπιακού. Ο λόγος φυσικά για τους Καρεμπέ και Τζιοβάνι που έχουν φορέσει τις φανέλες των δύο τεράστιων συλλόγων, έχοντας μάλιστα αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον.
Έτσι, οι δύο παλαίμαχοι άσοι θυμήθηκαν τον αγώνα που είχαν τεθεί αντιμέτωποι, δημοσιεύοντας τη χαρακτηριστική φωτογραφία, με τον Καρεμπέ να αναφέρει: «Με τον φίλο μου Τζιοβάνι, τότε, πριν πάμε στον Ολυμπιακό».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Διαιτησία «μαύρα χάλια» από τον Τσακαλίδη στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι Ελληνες διαιτητές δεν πρέπει να ορίζονται σε κρίσιμα ματς. Αποκορύφωμα ο μη καταλογισμός πέναλτι στο 82’
Η Σενεγάλη νίκησε 1-0 την Αίγυπτο με γκολ του Σαντιό Μανέ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κόπα Άφρικα όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Νιγηρία - Μαρόκο.
Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Μπρούνο Ονιεμαέτσι, οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ξεκινούν βασικοί για Μαρόκο και Νιγηρία, αντίστοιχα, στον ημιτελικό του Κόπα Άφρικα.