Τους διαιτητές των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε η ΚΕΔ.
Ο βούλγαρος διαιτητής Γκεόργκι Καμπάκοφ θα διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις θα «σφυρίξει» στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, στους «Ζωσιμάδες».
Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη (7/4).
Ο Καμπάκοφ διηύθυνε την πρόσφατη αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (1-1), καθώς και το φετινό ευρωπαϊκό αγώνα ΑΕΚ-Μπράγκα (2-4), ενώ πέρσι υπήρξε διαιτητής στο ματς Τότεναμ-Ολυμπιακός (4-2).
Ο βούλγαρος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA.
Βοηθοί του στον ημιτελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρτίν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Χρίστοφ, 4ος διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Ευαγγέλου και στο VAR θα βρίσκεται ο ολλανδός Πάουλους Φαν Μπέκε, με βοηθό τον Φωτόπουλο.
Ο λετονός διαιτητής Αντρίς Τρεϊμάνις διηύθυνε φέτος τους αγώνες ΑΕΚ-Άρης (0-2), ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-1), καθώς και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ (3-2).
Στο παρελθόν είχε «σφυρίξει» και στον αγώνα Παναθηναϊκός-Θέλτα (0-2).
Ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγιονίκοβς, 4ος ο Παπαεδόπουλος και στο VAR ο πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με τον Νικολαΐδη βοηθό.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Μια σημαντική απουσία θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό της Τετάρτης (25/2) με τη Μπενφίκα για τα play-offs του Champions League, αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει εκτός αγώνα.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.
Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ να σφυρίξουν τα ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ούγγρος, Μπόγκναρ, στο Παναθηναϊκός - Άρης, Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ, Τσιμεντερίδης στην ΑΕΚ και Πολυχρόνης στον Ολυμπιακό.