Τροχαίο στη Μεσογείων : Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του Γιώργου Παπαδάκη στην εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα»
Θρήνος στην ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα» από τον θάνατο της εικονολήπτριας Μαίρης Μάτσα σε τροχαίο.
Συγκλονισμένη ήταν η ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα» με τον χαμό της εικονολήπτριας Μαίρη Μάτσα σε τροχαίο στη λεωφόρο Μεσογείων.
Ο Γιώργος Παπαδάκης, συντετριμμένος και με τρεμάμενη φωνή, ανέφερε στον αέρα τα εξής:
«Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε.
Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι…
Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία».
«Θα θέλαμε να την αναπαύσει ο Θεός, ένα υπέροχο παιδί, ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι»
Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα:
Στο τέλος της εκπομπής, όλοι οι συντελεστές του «Καλημέρα Ελλάδα» συγκεντρώθηκαν με δάκρυα στα μάτια για να αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Μάτσα.
«Η θέση της στην κάμερα 3 δεν θα μείνει κενή, γιατί υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι ένας συνάδελφός μας εκεί. Εκεί ψηλά στον Παράδεισο που θα πας, να ξέρεις ότι θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Παπαδάκης.
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442