Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια εφόδου της ΕΛ.ΑΣ σε κορονοπάρτι στη Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας.
Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν η αστυνομία κλήθηκε σε διαμέρισμα στην οδό Μητροπόλεως, ύστερα από καταγγελία.
Στο πάρτι συμμετείχαν 35 άτομα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Mόλις η Αστυνομία έκανε την εμφάνισή της, η μουσική χαμήλωσε αυτόματα, οι καλεσμένοι έντρομοι έκλεισαν τα φώτα και άρχισαν να κρύβονται στα μπαλκόνια και στις ντουλάπες.
Από την πλευρά τους, οι διοργανωτές σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκαν ότι δεν πρόκειται για πάρτι, αλλά για μάζωξη λίγων ατόμων όπου έτυχε να δυναμώσουν λίγο παραπάνω τη μουσική.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας