Ο «Μούσιας» πραγματοποίησε μια ακόμη καταπληκτική εμφάνιση, καθώς πέτυχε 44 (!) πόντους στη νίκη εναντίον των Ντιτρότι Πίστονς με 113-111.
Έπειτα από την λήξη της αναμέτρησης, ο Αμερικανός γκαρντ ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι βρίσκεται στη συζήτηση για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου με την απάντησή του να είναι κάπως.. αφοπλιστική: «Αν πιστεύω αν ανήκω στην συζήτηση; Αισθάνομαι ότι είμαι ο MVP.
Εννοώ ότι είναι αρκετά απλό. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, θα το αφήσω εκεί. Αλλά οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους, ενώ παράλληλα νικάμε κιόλας».
Τέλος, ο Χάρντεν με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς μετράει 25.4 πόντους, 11.5 ασίστ και 8.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ η ομάδα του έχει ρεκόρ 24-7.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.