Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ είχε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης.
Οπως αναφέρει το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο Twitter, στο επίκεντρο της επικοινωνίας των δύο ανδρών, βρέθηκαν θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων Κύπρου – Ρωσίας, οι περιφερειακές εξελίξεις και οι προοπτικές σε σχέση με το Κυπριακό, υπό το φως της πρωτοβουλίας του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας