Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο μικρός του Θρύλου άφησε άφωνο το ΝΒΑ

Ο μικρός του Θρύλου άφησε άφωνο το ΝΒΑ

Ο Αλεκσέι Ποκουσέφσκι πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ οδηγώντας τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στη νίκη επί των Γκρίζλις με σκορ 128-122.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησαν των Μέμφις Γκρίζλις με σκορ 128-122 με τον Αλεκσεί Ποκουσέφσκι να κάνει… όργια έχοντας 23 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ, στην καλύτερη εμφάνιση του στο ΝΒΑ, μέχρι την επόμενη…

Ο Σέρβος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ξεκίνησε τον αγώνα ως βασικός, με τον προπονητή των Θάντερ να αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πόσο πολύ πιστεύει στο ταλέντο του 19χρονου φόργουορντ.

Έμεινε στο παρκέ για 39 ολόκληρα λεπτά, περισσότερο από κάθε συμπαίκτη του, και βρήκε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το τεράστιο ταλέντο του, κάνοντας «σμπαράλια» την άμυνα των Γκρίζλις που δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν.

Ενδεικτικό είναι πως πήρε 17 συνολικές προσπάθειες για σουτ (7/13 εντός πεδιάς ήτοι 53%), ενώ πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, πραγματικά εκτέλεσε τις «αρκούδες» με 5/8!

Τακτικά άρτιος, οι τοποθετήσεις του για τα ριμπάουντ ήταν εξαιρετικές, κάτι που μαρτυρούν και τα 10… σκουπίδια που μάζεψε, ενώ απέδειξε πως είναι και αξιόπιστος πασέρ με 4 ασίστ. Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο αφού ως παίκτης του Ολυμπιακού οργάνωνε πολλές φορές τις επιθέσεις των «ερυθρόλευκων».

Η φοβερή εμφάνιση του «Πόκου» όμως δεν σταματά εδώ. Ο Σέρβος έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που σε μια αναμέτρηση έχει 20+ πόντους, 10+ ριμπάουντ, με 5+ τρίποντα! Και όπως είπαμε είναι μόλις 19 ετών.

Οι Θάντερ πιστεύουν πολύ στο πρότζεκτ του Ποκουσέφσκι, του έδωσαν παιχνίδια στη G-League και πλέον έχει έρθει η στιγμή να δείξει τι αξίζει στα φανταχτερά παρκέ του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Με τα πρώτα δείγματα να είναι κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρα.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024