«Βόμβα» από την Olé που αναφέρει ότι ο Έντινσον Καβάνι έχει αποφασίσει να φύγει από την Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Έτοιμος να μετακομίσει στην Αργεντινή και την Μπόκα Τζούνιορς το ερχόμενο καλοκαίρι φέρεται να είναι ο Έντινσον Καβάνι σύμφωνα με ρεπορτάζ της Olé. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αργεντίνικης εφημερίδας ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει αποφασίσει να φύγει από την Ευρώπη με την Μπόκα να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.
Οι δύο πλευρές φέρεται να βρίσκονται εδώ και καιρό σε συζητήσεις ενώ καθοριστικό ρόλο έχει παίξει η σχέση του 34χρονου φορ με τον πρώτο αντιπρόεδρο της ομάδας, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε αλλά και η συμπάθεια του Καβάνι προς την Μπόκα, από την εποχή που αγωνιζόταν σε αυτή ο συμπατριώτης του, Σέρχιο Μαρτίνες.
Φέτος ο Καβάνι έχει καταγράψει 6 γκολ σε 18 ματς στην Premier League και 1 γκολ στο League Cup με τη Γιουνάιτεντ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.