Με γκολ του Γιώργου Τζαβέλλα η Αλάνιασπορ κατάφερε να φέρει στα ίσα την αναμέτρηση με την Γκέζτεπε. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής κατάφερε να γράψει το 1-1 με μία γυριστή κεφαλιά στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης.
Πρόκειται για το δεύτερο φετινό γκολ του Γιώργου Τζαβέλλα με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες είχε σκοράρει το πρώτο του τέρμα κόντρα στην Καϊσερίσπορ.
Στο βασικό σχήμα της «Αλάνια» ξεκίνησε και ο Μανώλης Σιώπης. Δείτε το γκολ του Τζαβέλλα με το οποίο η Αλάνιασπορ ισοφάρισε.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.