«Είμαι ποδοσφαιριστής με κάθε ίνα του σώματός μου και κάθε χτύπο της καρδιάς μου, γιατί αγαπώ αυτό το υπέροχο παιχνίδι από τότε που ήμουν παιδί.
Ως επαγγελματίας στην Ντόρτμουντ και την Εθνική, χρωστώ πολλά στο ποδόσφαιρο – το Παγκόσμιο του 2014, πέντε πρωταθλήματα Γερμανίας και τέσσερα κύπελλα Γερμανίας που έχω πανηγυρίσει έως τώρα.
Το πιο όμορφο δώρο που μου έχει δώσει το ποδόσφαιρο είναι η μυστηριώδης γοητεία του παιχνιδιού, που με έχει αιχμαλωτίσει περισσότερα από 20 χρόνια.
Αυτή η μαγεία μού δίνει έμπνευση κάθε μέρα. Με ωθεί στο πικ της απόδοσής μου. Μου επιτρέπει να διαχειριστώ τις ήττες και να ονειρευτώ νέους θριάμβους. Οπότε το ποδόσφαιρο με έχει κάνει τον παίκτη που είμαι σήμερα. Είμαι ο Μάριο Γκέτσε».
Η πρωτοβουλία της αγγλικής ομοσπονδίας που αποδεικνύει πως τα παιδιά δεν θέλουν φωνές και παρατηρήσεις από γονείς και προπονητές στην διάρκεια των αγώνων
Ανάρτηση που συγκλονίζει από καθηγητή στο σχολείο στο οποίο φοιτούσε ο 20χρονος φίλος του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του πριν από λίγες ημέρες στο περιστατικό της Καλαμαριάς.