«Είμαι ποδοσφαιριστής με κάθε ίνα του σώματός μου και κάθε χτύπο της καρδιάς μου, γιατί αγαπώ αυτό το υπέροχο παιχνίδι από τότε που ήμουν παιδί.
Ως επαγγελματίας στην Ντόρτμουντ και την Εθνική, χρωστώ πολλά στο ποδόσφαιρο – το Παγκόσμιο του 2014, πέντε πρωταθλήματα Γερμανίας και τέσσερα κύπελλα Γερμανίας που έχω πανηγυρίσει έως τώρα.
Το πιο όμορφο δώρο που μου έχει δώσει το ποδόσφαιρο είναι η μυστηριώδης γοητεία του παιχνιδιού, που με έχει αιχμαλωτίσει περισσότερα από 20 χρόνια.
Αυτή η μαγεία μού δίνει έμπνευση κάθε μέρα. Με ωθεί στο πικ της απόδοσής μου. Μου επιτρέπει να διαχειριστώ τις ήττες και να ονειρευτώ νέους θριάμβους. Οπότε το ποδόσφαιρο με έχει κάνει τον παίκτη που είμαι σήμερα. Είμαι ο Μάριο Γκέτσε».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ, στο ντεμπούτο του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο των Reds, διέλυσαν την Φενερμπαχτσέ στην Πόλη με 3-0 και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» του Europa League.
Κακός ο ΠΑΟΚ ξύπνησε μετά το 60’ στο παιχνίδι με την Θέλτα, όμως γνώρισε την ήττα. Όπως φάνηκε ήταν επηρεασμένος από τις απουσίες. Μείωσε και έχει κάποιες ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία.
Ο Μιλουτίνοφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού με το Μαρούσι και υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα.