Την προηγούμενη Πέμπτη ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και στον Παναθηναϊκό, στους Ζωσιμάδες.
Ο διαιτητής Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας ανέβαλε το παιχνίδι, επειδή έκρινε ότι ο αγωνιστικός χώρος είχε νερό σε αρκετά σημεία και ελλόχευε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.
Όντως, το γήπεδο είχε επιβαρυνθεί από τη βροχή αλλά έχουν πραγματοποιηθεί ματς υπό πολύ χειρότερες καιρικές συνθήκες. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Όπως το παρακάτω παιχνίδι στην Τουρκία… Όπως θα δείτε στο βίντεο, το τερέν έχει μετατραπεί στην κυριολεξία σε λίμνη!
Ωστόσο, ο ρέφερι όχι μόνο δεν διέκοψε την αναμέτρηση, αλλά οι παίκτες παλεύουν να κλοτσήσουν τη μπάλα σε σημεία γεμάτα νερό!
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Λίγες ώρες μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε επίσης «άσφαιρη» κόντρα στη Σάντερλαντ (0-0) και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ – Χωρίς γκολ και το Μπρέντφορντ-Τότεναμ (0-0)
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ ισραηλινού Μέσου η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μπει δυναμικά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός.
Το γκολ του Ζέλσον Μάρτινς στο ματς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων του Champions League για το 2025, όπως τα συμπερIέλαβε η UEFA.