Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην ΕΡΤ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Μεσολόγγι και στάθηκε στον Κώστα Παπανικολάου αλλά και το ματς με την Εφές που έρχεται.
Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το τέλος του φιλικού:
«Ήταν ένα παιχνίδι που άνοιξε από τόσο νωρίς και είναι δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα. Τα παιδιά στο Μεσολόγγι είχαν καιρό να παίξουν κι έχουν πολλούς νέους παίκτες. Είχαμε τη δυνατότητα να παίξουν όλοι σήμερα. Δε βάλαμε τους μικρούς λόγω του ρεπό της περασμένης ομάδας. Ξέρουμε ότι παίζουμε με την Εφές και ήταν μια καλή βραδιά για εμάς.
Έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Εφές, θα παλέψουμε. Ο Βεζένκοβ γύρισε, είναι σημαντικός για εμάς και θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Παπανικολάου είναι ακόμα έξω και δεν προβλέπεται να γυρίσει άμεσα».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο