Πόρισμα για το δυστύχημα Μπράιαντ : «Δεν υπήρξε μηχανική βλάβη»
Αποπροσανατολισμό του πιλότου και όχι μηχανική βλάβη έδειξε το πόρισμα του μοιραίου ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου 2020 που κόστισε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ και τους άλλους 8 επιβαίνοντες.
Μετά από περίπου έναν χρόνο έγινε γνωστό το πόρισμα για την πτώση του ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου 2020 με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι, εκ των οποίων οι Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του, Τζίτζι.
Σύμφωνα με το πόρισμα του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας Μεταφορών, δεν υπήρχε μηχανική βλάβη στο ελικόπτερο και γίνεται συγκεκριμένη αναφορά για λάθος του πιλότου ο οποίος δεν είχε καθαρή ορατότητα λόγω της ομίχλης με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο.
US safety investigators said the pilot of Kobe Bryant’s helicopter flew through clouds last year in an apparent violation of federal standards, and likely became disoriented just before the helicopter crashed and killed Bryant and 8 others. Earlier story: https://t.co/fbuXc0Hnbv
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.