Η Αλεξάνδρα, ο Νίκος και η Λαμπρινή είναι οι άνθρωποι πίσω από τις επιχειρήσεις καθαριότητας στην Αθήνα.
Μαζί με εκατοντάδες συναδέλφους τους, δουλεύουν στο παρασκήνιο αλλά είναι πρωταγωνιστές του Πολιτισμού. Του Πολιτισμού της καθημερινότητας.
Και το κάνουν καθημερινά σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Στους δρόμους, τα πεζοδρόμια, τις πλατείες, τα πάρκα και στην καρδιά της καθημερινής ζωής, στις γειτονιές..
Χωρίς αυτούς, η προσπάθεια να αλλάξει η Αθήνα, να καθαρίσει, να πλυθεί και να απολυμανθεί, δεν θα μπορούσε να έχει κανένα αποτέλεσμα. Γιατί έκαναν πράξη την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι υπηρεσίες καθαριότητας. Μπαίνουν μπροστά στις σαρωτικές επιχειρήσεις που γίνονται καθημερινά αλλά και στις «Κυριακές της καθαριότητας» σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες.
Στην περίοδο της πανδημίας γίνονται η ασπίδα μας, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, με την παρουσία και τη δουλειά τους στα δύσκολα. Το αυτονόητο της καθαρής πόλης για τους υπολοίπους, είναι αποστολή για τους εργαζόμενους. Και τα καταφέρνουν.
Αυτό έκαναν και σήμερα στα Κάτω Πατήσια. Σάρωσαν, έπλυναν και σφουγγάρισαν ολόκληρη την περιοχή, στην 39η «Κυριακή της καθαριότητας», με κόπο, επιμονή και αγάπη για την πόλη και τους ανθρώπους της.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας