Δυσάρεστα νέα για τη Λέστερ και τον Μπρένταν Ρότζερς, καθώς ο Τζέιμι Βάρντι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες εβδομάδες. Όπως ανακοίνωσε ο προπονητής των «αλεπούδων», ο Άγγλος επιθετικός θα μείνει εκτός για «μερικές» εβδομάδες.
Ο 34χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ένα πρόβλημα στο ισχίο, με αποτέλεσμα να χρειάζεται «νυστέρι», ώστε να αποκατασταθεί στο 100% η ζημιά. Ο Ρότζερς πάντως δεν ανέφερε με ακρίβεια τη χρονική διάρκεια που θα απουσιάσει ο Άγγλος, ωστόσο δήλωσε πως δεν είναι τόσο σοβαρό.
Έτσι ο Βάρντι θα χάσει σίγουρα τα δύο δύσκολα παιχνίδια με την Έβερτον και τη Λίβερπουλ…
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.