Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/1, 15:00) για την 17η αγωνιστική της Superleague.
Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στου Ρέντη και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς γνωστοποίησε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες. Σε αυτή βρίσκονται τόσο ο Χοσέ Χολέμπας όσο και ο Μπρούμα, που είχαν χάσει το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λόγω κρυολογήματος.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος έχει μαζέψει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες, αλλά και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, προκειμένου να ξεκουράσει παίκτες, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά στα τελευταία παιχνίδια.
Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Σα, Τζολάκη, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Πέπε, Καμαρά, Μασούρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Χασάν, Ελ Αραμπί.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.