Μπορεί οι προθέσεις τους να είναι αγνές και να μην θέλουν στην πραγματικότητα να επιβληθούν με το «έτσι θέλω» ωστόσο παραμένουν οι πιο παρεμβατικοί τύποι του ζωδιακού κύκλου.

Τα παρακάτω ζώδια έχουν άποψη και θα την εκφράσουν θες δεν θες.

Θα προσπαθήσουν να σε πείσουν που και γιατί κάνει λάθος, αλλά θα σου προσφέρουν και πιθανές λύσεις.

Με λίγα λόγια μπορεί να είναι παρεμβατικοί αλλά δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς γιατί πάντα θέλουν να προστατεύουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα από κάθε πιθανό κίνδυνο ή στραβοτιμονιά…

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας έχει κατηγορηθεί για πολλά, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι για όσους αγαπά και θεωρεί δικούς του ανθρώπους, θα γίνει πραγματικό λιοντάρι που βρυχάται προκειμένου να τους προστατέψει.

Θα δώσει συμβουλές, θα επέμβει και πάντα θα έχει έναν λόγο σε ό,τι συμβαίνει. Αυτό σε ό,τι αφορά στους άλλους.

Στον εαυτό του, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει κάποιον άλλο να ανακατευτεί στα ζητήματά του ή να του πει τι και πώς να το κάνει.

Το απόλυτο αφεντικό είναι εκείνος και κανένας άλλος και όποιος προσπαθήσει να τον αμφισβητήσει «μαύρο φίδι» που τον έφαγε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόκειται για ένα ζώδιο που κρατά τις αποστάσεις του γενικά και δεν ανοίγεται εύκολα.

Τα προβλήματά του τα αντιμετωπίζει μόνος και δεν θα ζητήσει την βοήθεια ή την γνώμη κανενός. Άλλωστε εκείνος ξέρει καλύτερα. Άσε που δεν θα τον καταλάβει κιόλας κάποιος εύκολα, οπότε θεωρεί ότι το να συζητήσει ένα πρόβλημά του είναι χαμένος χρόνος.

Σωστός ή λάθος, αυτός είναι ο τρόπος που αντιδρά. Το ίδιο όμως δεν ισχύει, όταν έχει να κάνει με τους ανθρώπους που αγαπά.

Όσο κλειστός είναι για τον εαυτό του, άλλο τόσο ανοιχτός είναι στα θέματα των άλλων. Και θα παρέμβει, και την γνώμη του θα πει, και θα προσπαθήσει να την επιβάλλει για να σώσει μια κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως και ο Υδροχόος, έτσι και εκείνος, είναι κλειστός τύπος, δεν ανοίγεται, δεν μιλάει και περνάει τον όποιο πόνο μόνος του.

Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή του και αν νιώσει ότι τον χάνει, τότε αρχίζει και φρικάρει. Πιστεύει στον εαυτό του και θεωρεί ότι μόνο εκείνος ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς να το κάνει σωστά.

Συμβουλές δεν δέχεται και αν πας να πεις κάτι, θα σε κοιτάξει τόσο ψυχρά που μέχρι και «κρυοπάγημα» θα πάθεις. Από την άλλη, σε ό,τι έχει να κάνει με τους δικούς του ανθρώπους, θα βοηθήσει και θα τους στηρίξει.

Θέλει να έχει λόγο στην ζωή τους όχι για να τους ελέγξει, αλλά για να τους προστατέψει και να τους καθοδηγήσει σωστά.

TAGS:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο