Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική οδό Σερρών – Προμαχώνα με θύμα έναν 66χρονο.
Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όπως αναφέρει το thestival.gr υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, στο οποίο επέβαιναν επτά άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 66χρονος που έχασε τη ζωή του.
Από το τροχαίο δυστύχημα, τραυματίστηκαν και τρεις από τους επιβαίνοντες αστυνομικούς στο υπηρεσιακό λεωφορείο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, με ελαφρά τραύματα.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα
Σήμερα (3 Ιανουαρίου 2021) και ώρα 14.10 περίπου, στην παλαιά εθνική οδό Σερρών – Προμαχώνα, στο ύψος της διασταύρωσης Στρυμονοχωρίου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 66χρονου οδηγού και τον τραυματισμό 3 αστυνομικών που επέβαιναν στο υπηρεσιακό λεωφορείο.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας