Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγαρα : Τουλάχιστον 10 τραυματίες από πυροβολισμούς - Ένα τροχαίο έβαλε «φωτιά»

Μέγαρα : Τουλάχιστον 10 τραυματίες από πυροβολισμούς – Ένα τροχαίο έβαλε «φωτιά»

Σε σύρραξη εξελίχθηκε τελικά ο διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο οικογένειες στον καταυλισμό ρομά στα Μέγαρα, το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο έπεσαν αρκετοί πυροβολισμοί, ώστε να τραυματιστούν τουλάχιστον 10 άτομα, οι δύο εκ των οποίων σοβαρά

Σε σύρραξη εξελίχθηκε τελικά ο διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο οικογένειες στον καταυλισμό ρομά στα Μέγαρα, το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο έπεσαν αρκετοί πυροβολισμοί, ώστε να τραυματιστούν τουλάχιστον 10 άτομα, οι δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο οικογένειες του καταυλισμού διαπληκτίστηκαν για ένα τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Στη συνέχεια, έβγαλαν καραμπίνες και αντάλλαξαν πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 10 άνθρωποι, οι οποίοι βρίσκονται σε δομές υγείας στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων, ενώ οι δύο εξ αυτών νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα.

Έπειτα, ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στον καταυλισμό, στην οποία συμμετέχουν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, τα ΕΚΑΜ, καθώς και άνδρες των ΜΑΤ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια της επιχείρησης δύο ένοπλοι ταμπουρώθηκαν σε σπίτι στον καταυλισμό ώστε να μην συλληφθούν. Ο καταυλισμός αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και αποχώρησαν λίγη αργότερα.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024