Με τον καλύτερο τρόπο είπε… αντίο στο 2020 η Σεβίλλη. Η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγκι επικράτησε (2-0) εύκολα της Βιγιαρεάλ, κάνοντας… άλμα στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.
Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για τους Σεβιγιάνους, που πλέον βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 πόντους. Στους ίδιους βαθμούς είναι και τα «κίτρινα υποβρύχια», που όμως έχουν και δύο ματς παραπάνω.
Από τα πρώτα λεπτά, η Σεβίλλη έδειξε ποιος είναι το… αφεντικό στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν.
Μόλις στο 5′ λεπτό ο Ακούνια έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Φόιτ. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και έδειξε την άσπρη βούλα Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οκάμπος, με τον 26χρονο παίκτη να γράφει το 1-0. Στο 35′ ο Ντιέγκο Κάρλος έκανε την κεφαλιά με τον Ασένχο να μπλοκάρει.
Στο 53ο λεπτό, οι γηπεδούχοι τελείωσαν την υπόθεση νίκη. Ο Οκάμπος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Ελ Νεσίρι και αυτός με υπέροχο πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ασένχο.
Οι δυο ομάδες έχασαν και άλλες ευκαιρίες, με το 2-0 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή