Λάρισα : Σε εξέλιξη η διαδικασία των εμβολιασμών στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο
Υπενθυμίζεται, ότι τα εμβόλια έφτασαν χθες το μεσημέρι στη Λάρισα και θα εμβολιαστούν τουλάχιστον 250 άνθρωποι
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία των πρώτων εμβολιασμών για τον κορoνοϊό στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.
Πρώτος εμβολιάστηκε, νωρίς το πρωί, ο γγ Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος, ενώ ακολούθησαν ο καθηγητής Παιδιατρικής, λοιμωξιολόγος Γιώργος Συρογιαννόπουλος, ο αιματολόγος-διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΠΓΝΛ, Γιώργος Βασιλόπουλος, η διευθύνουσα Νοσηλευτικής ΠΓΝΛ, Κωνσταντίνα Ζησιμοπούλου και ο διευθυντής ΜΕΘ ΠΓΝΛ, Επαμεινώνδας Ζακινθυνός.

Πηγή φωτό: larissanet.gr
Σημειώνεται, ότι σήμερα, με βάση τον προγραμματισμό, συνεχίζεται ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού των νοσοκομείων της πόλης και η διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 21:00.

Πηγή φωτό: larissanet.gr
Υπενθυμίζεται, ότι τα εμβόλια έφτασαν χθες το μεσημέρι στη Λάρισα και θα εμβολιαστούν τουλάχιστον 250 άνθρωποι.
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442