Αντιμέτωποι με προβλήματα υδροδότησης θα βρεθούν αύριο κάτοικοι στην περιοχή Βούλγαρη της Θεσσαλονίκης, λόγω των εργασιών επανασύνδεσης νέου αγωγού με υφιστάμενους και νέες διακλαδώσεις που έχει προγραμματίσει η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ).
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΥΑΘ, αύριο από τις 8:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθούν οι προαναφερόμενες εργασίες και στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή Βούλγαρη και συγκεκριμένα στις οδούς Βούλγαρη από Παπαδάκη έως Καραμανλή (Παπαδάκη, Υψηλάντου, Καραμανλή) καθώς και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης.
Όπως εξηγεί η ΕΥΑΘ, οι προαναφερόμενες εργασίες είναι απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας