Επέτειος Γρηγορόπουλου : Βίαιες προσαγωγές καταγγέλλουν στελέχη του ΝΑΡ
Βίαιες προσαγωγές, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καταγγέλλουν στελέχη και συνδικαλιστές του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση
Βίαιες προσαγωγές, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καταγγέλλουν στελέχη και συνδικαλιστές του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση.
Όπως αναφέρουν με ανάρτησή τους στο Facebook, με εντελώς απροκάλυπτο τρόπο και με χρήση βίας αστυνομικοί προσήγαγαν στελέχη και συνδικαλιστές του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση.
Μάλιστα, αυτό συνέβη, παρά το γεγονός ότι όλοι όσοι είχαν βρεθεί στα Εξάρχεια τηρούσαν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κοροναϊό, σε αντίθεση με πολλούς από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο για να «φρουρούν».

Οι προσαχθέντες κρατούσαν πανό για την επέτειο από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πρόκειται για τους Μιχάλη Ρίζο, πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο Αττικό νοσοκομείο, Κώστα Τουλγαρίδη, εκλεγμένο σύμβουλο στην Περιφέρεια Αττικής με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, Κώστα Τριχιά στέλεχος της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και Νίκο Αδαμόπουλο, στέλεχος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
«Το προκλητικό για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν τα τάγματα καταστολής της κυβέρνησης και του Χρυσοχοίδη είναι ότι σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί προσαγάγονται και μάλιστα με βίαιο τρόπο ήταν ότι «είναι εντολή» και επιπλέον σκαρφίστηκαν ένα απίστευτο ψέμα: Ότι «ήταν 6 αλλά οι δύο κατάφεραν και το έσκασαν» για να τεκμηριώσουν δήθεν ότι συνιστούσαν… συνάθροιση!» καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Βίαιες Προσαγωγές στελεχών του ΝΑΡ και της νΚΑ:
Με εντελώς απροκάλυπτο τρόπο και με βία προσήχθησαν στελέχη…Δημοσιεύτηκε από ΝΑΡ για την κομμουνιστική απελευθέρωση στις Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)


























































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442