Lockdown : Ποιο SMS θα στέλνουμε για μετάβαση στα εποχικά καταστήματα
Ανοίγουν από τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα με χριστουγεννιάτικα είδη, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης του lockdown
Όπως έγινε γνωστό, από την ίδια μέρα θα επιτρέπεται και η πώληση των χριστουγεννιάτικων ειδών από τα σούπερ μάρκετ.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων. Αυτές αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη.
Ποιο SMS θα στέλνουμε για μετάβαση στα εποχικά καταστήματα
Όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για μετάβαση σε αυτά τα καταστήματα θα στέλνουμε SMS με το νούμερο 2 στο 13033.
Πρόκειται για τον κωδικό που αφορά μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
Υπογραμμίζεται ότι πρόκειται για κωδικό που δεν ισχύει μετά τις 21:00.
Ωστόσο, αυτό θα κριθεί από το ωράριο λειτουργίας των εν λόγω καταστημάτων, που θα ανακοινωθεί για τα εποχικά καταστήματα.
Ακόμα, όπως είναι λογικό, στα εν λόγω καταστήματα θα ισχύουν όλα τα μέτρα, όπως η χρήση μάσκας, οι αποστάσεις και η είσοδος των πελατών βάσει των τετραγωνικών μέτρων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας