Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Η Λίβερπουλ των πολλών απουσιών, αντιμετωπίζει αύριο (22/11, στις 21:15) τη Λέστερ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier League. Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ένα ακόμα δυσάρεστο νέο, μετά την σημερινή προπόνηση.
Συγκεκριμένα, ο Τζόρνταν Χέντερσον δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων για το ματς με τις «αλεπούδες». Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός είδε τη λίστα να μεγαλώνει, ωστόσο, σήμερα, αισιοδοξεί ότι δύο ποδοσφαιριστές του θα επιστρέψουν στην δράση.
Ο λόγος για τους Τιάγκο και Φαμπίνιο. Αμφότεροι, δείχνουν να επανέρχονται και σήμερα (21/11) θα κριθεί η συμμετοχή τους κόντρα στη Λέστερ. Ο Κλοπ από την πλευρά του, θα ήθελε να δει τουλάχιστον έναν να είναι διαθέσιμος για το ματς, καθώς τα προβλήματα είναι πολλά.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.