Πολυτεχνείο : Πήγε να καταθέσει στεφάνι και της έκοψαν κλήση 300 ευρώ
Όπως καταγγέλλει η ίδια η γυναίκα έστειλε μήνυμα στο 13033 με κωδικό 6 και ήρθε στο Πολυτεχνείο για να καταθέσει ένα λουλούδι.
Απίστευτο και όμως πραγματικό! Αστυνομικοί βεβαιώνουν πρόστιμο σε γυναίκα που ήρθε να καταθέσει λουλούδια στο Πολυτεχνείο, τηρώντας κατά γράμμα τον νόμο για τη μετακίνηση των πολιτών και των περιοριστικών μέτρων που έχουν τεθεί από την πολιτεία για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού.
Όπως καταγγέλλει η ίδια η γυναίκα έστειλε μήνυμα στο 13033 με κωδικό 6 και ήρθε στο Πολυτεχνείο για να καταθέσει ένα λουλούδι.
Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι εργάζεται πολύ κοντά στο Πολυτεχνείο και γι αυτό έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα.
Μετά από έλεγχο της αστυνομίας στη γυναίκα βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψος 300 ευρώ.

- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442