Συμπλοκή με κατάληξη έναν ανήλικο τραυματία σημειώθηκε περίπου στις 22:00 της Δευτέρας, στην κεντρική πλατεία της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 20 άτομα που είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους με κουκούλες, επιτέθηκαν σε παρέα ανηλίκων που βρισκόταν στο χώρο.
Οι περισσότεροι από τα θύματα πρόλαβαν να ξεφύγουν, εκτός από έναν 16χρονο, ο οποίος δέχτηκε χτυπήματα τους δράστες.
Την ώρα της επίθεσης, οι κουκουλοφόροι φώναζαν συνθήματα οπαδικού περιεχομένου.
Μετά το συμβάν, ο 16χρονος μεταφέρθηκε με ΙΧ σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο ανήλικος φέρει τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια.
Η Αστυνομία κλήθηκε άμεσα και πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.