Αυτή τη φορά έβαλε την μπάλα κάτω από το πρώτο λεπτό και έδειξε τις διαθέσεις του.
Βγήκε ψηλά, πίεσε και θα μπορούσε να έχει σκοράρει από το πρώτο εικοσάλεπτο.
Ο Ολυμπιακός έκανε μια μεστή εμφάνιση στο Ηράκλειο από εκείνες που πείθουν ότι η ομάδα του δεν θα επιτρέψει να της δημιουργηθούν αναπάντεχα προβλήματα στον δρόμο προς την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Βαλβέρδε και Ροντρίγκο «ζωγράφισαν» για τη Ρεάλ που νίκησε με 2-1 την Ατλέτικο και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ όπου την περίμενε ήδη η Μπαρτσελόνα.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί του, επικρατώντας της Βίρτους Μπολόνια με 84-71 στο ΟΑΚΑ.
Ο Γκονζάλο Ράμος με γκολ στο 90+5′ (2-2) έστειλε τον τελικό του Σούπερ Καπ στα πέναλτι και εκεί η Παρί επικράτησε με 4-1 της Μαρσέιγ κατακτώντας το 14ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της.