Μαγνητική ο Χάρισον – Φόβοι στους «ερυθρόλευκους» για σοβαρό πρόβλημα
Ο Αμερικανός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Ζενίτ στο γόνατο του δεξιού του ποδιού και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.
«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζενίτ (75-66), αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Ααρον Χάρισον τραυματίστηκε στο γόνατο του δεξιού του ποδιού.
Ο Αμερικανός στα μέσα της δεύτερης περιόδου έπεσε στο παρκέ και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού πήγε αμέσως από πάνω του για να δει τι έχει ακριβώς έχει συμβεί. Σε μια προσπάθειά του για ριμπάουντ προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ και ένιωσε έντονους πόνους το γόνατο. Ο Ααρον Χάρισον μετά τον τραυματισμό του δεν επέστρεψε στο παρκέ και τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ερωτηθείς για το τραυματισμό του Αμερικανού, απάντησε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο παίκτης του φαίνεται σοβαρό και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. «Θα ήθελα να το αναφέρω αυτό. Δεν ξέρουμε ακόμα την κατάστασή του, έχει πρόβλημα στο γόνατο και φαίνεται σοβαρό. Πρέπει να γυρίσουμε στην Ελλάδα, να κάνει μαγνητική και να δούμε τα αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.
- Οσεάν Ντοντάν: Κορυφαία τενίστρια έκανε αυξητική στήθους και άνοιξε Onlyfans (pics+vids)
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- LIVE: Βιγιαρεάλ – Κοπεγχάγη
- LIVE: Καραμπάγκ – Άγιαξ
- Ανρί για Σαλάχ και Σλοτ: «Είχα και εγώ προβλήματα με τον Βενγκέρ αλλά δεν μίλησα δημοσίως»
- Η σιωπή του Λανουά για τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας δικαιολογεί απόλυτα τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)

































![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)


![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)



![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442