Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Πόρτο στο Ντραγκάο για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έφτασε μια… ανάσα από το 1-1, μετά από περιπετειώδη φάση στην καρδιά της άμυνας των Πορτογάλων.
Ολα ξεκίνησαν από τον Μασούρα, που έκανε τη σέντρα από αριστερά. Ο Ραντζέλοβιτς κέρδισε την κεφαλιά, με τον πορτιέρο της Πόρτο να βγαίνει από την εστία του και να διώχνει. Η μπάλα έφτασε στον Βαλμπουενά, ο οποίος προσπάθησε με λόμπα να τη στείλει στα δίχτυα, αλλά ο Εμπεμπά έδιωξε την τελευταία στιγμή, σώζοντας τους Δράκους.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.