Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο Άνφιλντ και έβαλε δύσκολα στη Λίβερπουλ, η οποία όμως κατάφερε να φθάσει στην ανατροπή και τη νίκη για την έκτη αγωνιστική της Premier League.
Έτσι, η ομάδα του Κλοπ έφθασε τα 61 σερί ματς χωρίς ήττα στην έδρα της για το πρωτάθλημα, ενώ μετρά 27 νίκες στα τελευταία της 28 παιχνίδια.
Τελευταία ομάδα που κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Άνφιλντ ήταν η Κρίσταλ Πάλας στις 23 Απριλίου 2017, με 2-1, χάρη σε δύο γκολ του Μπεντέκε.
Στο διάστημα αυτό η Λίβερπουλ έχει πετύχει 162 γκολ συνολικά, κάτι που μεταφράζεται σε 2,7 γκολ ανά αγώνα, ενώ έχει δεχτεί μόλις 40 γκολ, δηλαδή 0,7 ανά παιχνίδι.
61 – Liverpool are unbeaten in their last 61 Premier League home games, winning 27 of their last 28 at Anfield. They’ve netted 162 goals in these 61 games (2.7 per game), while conceding just 40 in return (0.7 per game). Fortress. #LIVSHUpic.twitter.com/qRhtrA8KZI
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Πανσερραϊκός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της. Νίκη και για τη Μαρκό με 2-0 στη Σύρο, όπως και για την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' (2-0).