Μαγιορκίνης : Αύξηση 40% μέσα σε μία εβδομάδα στην Αττική – Ποιοι μολύνονται πλέον ευκολότερα
Σταθερά ψηλά παραμένουν τα κρούσματα της Αττικής, η οποία έχει σήμερα 290 από τα συνολικά 841 που ανακοινώθηκαν στο σύνολο της χώρας, σύμφωνα με όσα είπε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κοροναϊό, ο Γκίκας Μαγιορκίνης
Σταθερά ψηλά παραμένουν τα κρούσματα της Αττικής, η οποία έχει σήμερα 290 από τα συνολικά 841 που ανακοινώθηκαν στο σύνολο της χώρας, σύμφωνα με όσα είπε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κοροναϊό, ο Γκίκας Μαγιορκίνης.
Ακόμα, η Θεσσαλονίκη σημειώνει ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ με 197 κρούσματα. Ιδιαίτερα ψηλά παραμένουν οι Σέρρες, με 35 κρούσματα.
Παράλληλα, έκανε λόγο για «σαφή επιβάρυνση προς τα βόρεια της χώρας με Καστοριά και Κοζάνη και παρόμοια αύξηση παρουσιάζουν Ιωάννινα, Λάρισα και Σέρρες».
Αύξηση 40% μέσα σε μία εβδομάδα στην Αττική
Ο κ. Μαγιορκίνης είπε πως η επιδημία στην Ελλάδα επεκτάθηκε από την προηγούμενη εβδομάδα με καθαρά γεωγραφικά και ηλικιακά χαρακτηριστικά.
Τα κρούσματα στην Αττική την τελευταία εβδομάδα αυξήθηκαν κατά 40%, σύμφωνα με τον κ. Μαγιορκίνη.
Οι νέοι από 19-40 μολύνονται πιο εύκολα σε αυτή τη φάση της επιδημίας και «πρέπει να προσέχει αυτή η ηλικιακή ομάδα, να μην θεωρεί πως είναι άτρωτη».
- Σε πείσμα όσων λέει η κυβέρνηση, οι πολίτες δεν αισθάνονται ότι σήμερα η οικονομική τους κατάσταση είναι καλύτερη
- Τέλος στη διαμάχη Παρί Σεν Ζερμέν και Εμπαπέ
- Δένδιας για επέτειο απελευθέρωσης Ιωαννίνων: Ορόσημο της νεότερης ελληνικής ιστορίας
- Ποιοι πάνε ταμείο από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 27 Φεβρουαρίου
- Λέκκας: Οι σφοδρές βροχές έφεραν διαρκείς κατολισθήσεις – Γιατί το πρόβλημα με τη λειψυδρία παραμένει
- Σοκαριστικό βίντεο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινιού αντιπάλου (vid)
- Άρθρο 86: Μπορούν να εξεταστούν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μετά τις εκλογές;
- «Είναι πολύ χοντρός για ένα κουλούρι ακόμα» – Η Έιμι Γουάινχαουζ για τον φωτογράφο που απαθανάτισε το θρίαμβο της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442