Θέμα χρόνου είναι να ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Πιερ Τζάκσον, καθώς οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους.
Ο αμερικανός γκαρντ, που αποκτήθηκε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες από το Τριφύλλι, ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.
Ο Τζάκσον πέρασε και δεν ακούμπησε από τους Πράσινους, με τον πρώην παίκτη της Μακάμπι να μην προσαρμόζεται τόσο στα «θέλω» του Γιώργου Βόβορα όσο και στην ομάδα γενικότερα.
Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως και ο τραυματισμός που υπέστη τον άφησε εκτός και δεν μπόρεσε ποτέ να μπει ουσιαστικά στο ροτέισον της ομάδας.
Πλέον ο Τζάκσον αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και τυπικά τις επόμενες μέρες, ενώ ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν αποκλείεται να κοιτάξει για ενίσχυση στην αγορά, αν και την προηγούμενη εβδομάδα υπέγραψε για ένα μήνα με τον Κίφερ Σάικς, στον οποίο θα δοθεί χρόνος για να δείξει αν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Τριφυλλιού.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο στον τελικό του Betsson Super Cup για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και η ΕΠΟ ανακοίνωσε όλα όσα θα λάβουν χώρα στο ματς-γιορτή του ποδοσφαίρου.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 τη Ναόμι Οσάκα και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο United Cup και μετά το τέλος του αγώνα επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!