Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστή την προσθήκη δύο νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για την ακαδημία της. Ο λόγος για τους Χρήστο Εφραίμ Δαρβίρα και Ιάσωνα Γεωργακόπουλο, οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 2007.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ακόμα δύο μεταγραφικές κινήσεις για την Ακαδημία του Ολυμπιακού! Ενίσχυσης συνέχεια για την Ακαδημία του Ολυμπιακού με δύο ακόμα μεταγραφικά «χτυπήματα».
Παίκτες των «ερυθρόλευκων» είναι πλέον ο Χρήστος Εφραίμ Δαρβίρας και ο Ιάσων Γεωργακόπουλος.
Γεννημένοι το 2007 και με μεταγραφή από την ΑΕΚ αμφότεροι, ο Δαρβίρας αγωνίζεται ως μέσος και ο Γεωργακόπουλος ως τερματοφύλακας.
Χρήστο Εφραίμ και Ιάσωνα, καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Ολυμπιακού!»
Ακόμα δύο μεταγραφικές κινήσεις για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!Ενίσχυσης συνέχεια για την Ακαδημία του Ολυμπιακού με…
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή